UA-83764400-1

Psicologia

Psicopedagogia

Logopèdia

Psicomotricitat

Cast
Inici Oferim Metodologia Formació Contacte Recursos

NOU
ENTRENAMENT LECTOR
GLIFING

FORMACIÓ EN L’ÁMBIT SOCIOSANITARI


Curs Massatge Infantil
Febrer-Març 2018PROJECTES
AMB ALTRES INSTITUCIONS

Jornada tècnica
TRASTORNS DE CONDUCTA

(21 d’octubre 2017)

Històric
de 2013 fins avui


Taller de veu + glosa
Abril i Maig 2018A partir del curs 2013-2014, l'Institut de La Bisbal d’Empordà va començar a ser centre de suport de l'IOC (Institut Obert de Catalunya) i des d'aquest moment s'ofereix assessorament a totes les persones que estudien a distància.

Una de les necessitats detectades en el context actual són els joves i adults que han sortit de la formació reglada o han abandonat els estudis, per aquest motiu es troben amb dificultats per trobar feina ja que no tenen els estudis bàsics acabats, actualment l’ESO.

És per aquest motiu que, des de les àrees de Joventut, Educació i Serveis Socials del municipi van iniciar el mes de febrer 2014 el PROJECTE ACOMPANYAMENT DE L' IOC que consisteix a donar suport a aquests joves i adults que estudien a distància. 

Des de Tangram oferim el suport presencial del Projecte mitjançant una tutora del nostre equip, per tal de motivar, estimular i planificar l'aprenentatge fent un seguiment  dels avenços dels alumnes, amb la seva assistència i progrés de la seva formació.

PROJECTE ACOMPANYAMENT DE L’IOC

Castellano Inscripció

En el curs 2015/16 es van

graduar els primers estudiants

d’aquest projecte!

En el curs 2016/17 s’han
graduat 9 estudiants amb
aquest projecte.

Notícia 2018 Notícia 2016