UA-83764400-1

Psicologia

Psicopedagogia

Logopèdia

Psicomotricitat

Cast
Inici Oferim Metodologia Formació Contacte Recursos


CALENDARI

Activitats
programades

Jornada tècnica
TRASTORNS DE CONDUCTA

(21 d’octubre 2017)

Històric
de 2013 fins avui

TALLERS D’INTERVENCIÓ NEUROCOGNITIVA

FORMACIÓ EN L’ÁMBIT SOCIOSANITARI


Curs Massatge Infantil
2017


-   En curs   -


PROJECTES
AMB ALTRES INSTITUCIONS

__________________

PROJECTE ACOMPANYAMENT DE L’IOC


A partir del curs 2013-2014, l'Institut de La Bisbal d’Empordà va començar a ser centre de suport de l'IOC (Institut Obert de Catalunya) i des d'aquest moment s'ofereix assessorament a totes les persones que estudien a distància.

Una de les necessitats detectades en el context actual són els joves i adults que han sortit de la formació reglada o han abandonat els estudis, per aquest motiu es troben amb dificultats per trobar feina ja que no tenen els estudis bàsics acabats, actualment l’ESO.

És per aquest motiu que, des de les àrees de Joventut, Educació i Serveis Socials del municipi van iniciar el mes de febrer 2014 el PROJECTE ACOMPANYAMENT DE L' IOC que consisteix a donar suport a aquests joves i adults que estudien a distància. 

Des de Tangram oferim el suport presencial del Projecte mitjançant una tutora del nostre equip, per tal de motivar, estimular i planificar l'aprenentatge fent un seguiment  dels avenços dels alumnes, amb la seva assistència i progrés de la seva formació.En el curs 2015/16 es van

graduar els primers estudiants

d’aquest projecte!


Inscripció Notícia
Graduats en ESO, a distància - 2016
Castellano