UA-83764400-1

Psicologia

Psicopedagogia

Logopèdia

Psicomotricitat

Cast
Inici Oferim Metodologia Formació Contacte Recursos


CALENDARI

Activitats
programades

Jornada tècnica
TRASTORNS DE CONDUCTA

(21 d’octubre 2017)

Històric
de 2013 fins avui

TALLERS D’INTERVENCIÓ NEUROCOGNITIVA

FORMACIÓ EN L’ÁMBIT SOCIOSANITARI


Curs Massatge Infantil
2017


-   En curs   -


PROJECTES
AMB ALTRES INSTITUCIONS

__________________
Visita al Palau-Castell Taller de bunyols 2n d'ESO Taller de bunyols 1r d'ESO Taller d'escalada Altra sortida al Bú Bup Parc Notícia: sortida al Bú Bup Parc

GRUP D’HABILITATS SOCIALS


Es tracta d’un projecte orientat a adolescents que estan en el primer cicle d’educació secundària obligatòria, amb  la intenció de realitzar accions educatives preventives i minimitzar les situacions de risc en el futur. Els objectius principals del Grup d’Habilitats Socials són treballar i promoure les habilitats socials, establir bons hàbits personals i fomentar les competències relacionals i comunicatives bàsiques.

El nostre projecte té com a objectiu millorar les competències bàsiques i emocionals dels usuaris per afavorir el seu desenvolupament personal i social amb la finalitat de prevenir futures conductes de risc i afavorir la inclusió social.

Aquest   projecte   està   impulsat   per   l’ajuntament   de   La   Bisbal   d’Empordà  i Serveis Socials amb  la coordinació dels centres educatius de ESO del municipi i executat per professionals de Tangram Centre Psicopedagògic..

En   aquest   espai   podeu   veure   algunes   de  les  activitats   realitzades   pels   usuaris  del projecte:

Castellano Notícia: sortida al Bú Bup Parc Taller de cuina Excursió al Bici Park Taller de Nadal i berenar 2017 Excursió amb bicicleta Taller de creps Felicitació de Nadal 2016